Sobre nosaltres

Qui som?

De la mateixa manera que els restaurants xinesos converteixen la primavera en rotllets, La Terrasseta de Preixens s’encarrega de convertir una festa en Festa Major.

Som nascuts sense cesària. Fills de l’antiga N-II. Naturals com la tonyina de llauna. No hem arribat a la “edat del pavo”. Podríem ser cheerleaders, o una agrupació excursionista, però ens agrada més ser els Andy Warhols de les verbenes. Som la òstia en patinet.

Ens agrada la música i ens agrada passar-ho bé amb tu i sense tu. Som fans de la Britney Spears. Tenim tres discs rodons i moltes còpies. El primer, dedicat als desgraciats que no fan gràcia explicant acudits. El segon, dedicat al rapinyaire que t’ho demana tot. I el tercer i últim fins al moment, dedicat als candidats, als que van d’herois, als superadors d’anècdotes, en fi, persones a qui votaries a favor o en contra si poguéssis. Tenim vídeos low cost i vídeos de hollywood per la gran pantalla. Tenim ganes de veure com la gent balla.T’esperem als concerts i a la teva a festa aixecant la cresta.

T’esperem amb els braços tan oberts que se’ns disloquen les espatlles.

2017 La Terrasseta de Preixens © All rights reserved.